X
X
<svg class="herion-back-to-top"><g><line x2="227.62" y1="31.28" y2="31.28"></line><polyline points="222.62 25.78 228.12 31.28 222.62 36.78"></polyline><circle cx="224.67" cy="30.94" r="30.5" transform="rotate(180 224.67 30.94) scale(1, -1) translate(0, -61)"></circle></g></svg>

Varovanje podatkov

Registracija

1. Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku.

Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Za potrebe poslovanja Media-Trade d.o.o. (v nadaljevanju upravitelj) zbira naslednje podatke:
– ime in priimek,
– naslov in kraj bivanja,
– naslov elektronske pošte,
– uporabniško ime,
– geslo v šifrirani obliki,
– ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazec na spletnem mestu lusterdam.si

Z registracijo je omogočen tudi enostavnejši in hitrejši nakup, saj vam osebnih podatkov ne bo potrebno vedno znova vpisovati v obrazec za oddajo naročila.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo.

2. Varovanje podatkov
Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, ki mu posvečamo izredno pozornost. Upravitelj spletne trgovine lusterdam.si, Media-Trade d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

3. Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih zbira in obdeluje upravitelj spletne trgovine lusterdam.si, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je takšno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

4. Varnost
Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Upravitelj se pri tem zavezuje, da bo zaščitil vašo zasebnost.

Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije d.o.o. Slovenija) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo, katerega si uporabnik poljubno izbere ter e-poštni naslov na katerega bo uporabnik prejel podatke za sledenje pošiljke.

Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

5. Spletni piškotki

Spletni center lusterdam.si uporablja samo piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine.

© Lusterdam 2022